mandag 30. august 2010

Telyspose / oppbevaringspose


Her kommer fortsettelsen på min lille "dille". En liten pose i samme bomullsstoffer som i forrige innlegg. Kan brukes til så mangt; telys, eller som på bildet - til blomster. Har satt et gammelt syltetøyglass oppi - og vips så fungerer det som en vase.

søndag 29. august 2010

Pute som frisker opp!


Blir igrunn ikke lei av å sy puter, artig å holde på med forskjellige stoffer. Denne puten er sydd i diverse bomullsstoffer, noe gjenbruk og noe nytt, pyntet med gamle bånd .... og noen nye. Fikk litt dilla på disse stoffene, så det kommer mer i løpet av de neste dagene. Puten finnes på Epla.

fredag 27. august 2010

.. til strømper, undertøy eller lommetørklær om du vil


Denne posen har ligget oppi hodet mitt lenge. For mange år siden fikk jeg et slags etui/mappe av min farmor som hun hadde brukt til å ha lommetørklær og/eller strømper i. Etuiet hadde ikke søm i sidene, slik som mitt, men hadde samme lukking - et silkebånd. Synes det var praktisk å lage en pose ut av det (så ikke ting reiser ut). Denne posen skal få ligge på badet, og fylles med mitt "lekreste undertøy", eller kanskje de fineste strømper:) Posen skal også få lov å være med i kofferten når jeg skal på tur (greit å ha litt system i "galskapen" når man er ute å reiser). Holder på å sy en til som kanskje kommer på Epla, men denne skal jeg altså ha selv.

Det lille hjertet i hjørne på bildet lagde jeg på keramikken for lenge siden - ble ganske fint synes jeg - Rakubrenning.

Rosestoffet som er brukt til posen er en gardinrest som jeg fikk tak i på et stoffutsalg, det samme er foret, vet ikke hva slags materiale det er laget av, men det gikk fint an å vaske. Forøvrig er posen pyntet med et gammet "gullaktig " bånd.

torsdag 12. august 2010

Pute i blått


Lenge siden jeg sydde denne puten - har liksom ikke kommet meg til å legge den ut MEN nå kommer den. Puten er sydd av dels nye stoffer og dels gjenbruk (olabuksestoff). Baksiden er stripete, det samme stoffet som den lille kanten inn mot motivet. Glidelås i siden. Morsom pute å sy, måtte mikse og triske litt med stoffbitene for å få nok, så - det ble ikke helt symmetrisk (ser at jeg liker det veldig godt - kfr. tidligere puter). Går jo an å prøve noe nytt og:)