søndag 25. januar 2009

Takk for hjelpen pose


Har en god venninne som har ordnet et par ting for meg nylig - og lagt ut for det - takk og takk. Tenkte det var litt hyggeligere å få en liten pose med noe "godt" i og selvfølgelig utlagte penger, enn bare å gi pengene i hånda. Derfor ble denne lille "du en en engel" posen til.

lørdag 24. januar 2009

Ranunkler - helgens blomsst


Ranunculus Aciaticus - ble helgens blomst - kommer litt i vårstemning av disse nydelige blomstene. Ute snør det vannrett - men allikevel litt vårstemning gir de (inne).

Ny sminkepose


Sydde meg for lenge siden en liten pose til å ha de daglige "skjønnhetsremedier" i . Bygynte å bli litt sliten nå, så jeg har sydd meg en ny. Denne gangen har jeg sydd en løpegang i posen, så det er bare å knytte den igjen, putte den oppi toalettmappen - og ta med på tur! Den gamle var med på tur den og - men uten løpegang hadde innholdet en tendens til å spre seg i toalettmappen. Veldig praktisk og pynter litt opp hvor enn turen går!

søndag 18. januar 2009

Nok et par votter


Også disse vottene har blitt liggende i kurven i flere år i påvente av å få tomler. Nå er det gjort og vottene skal sendes i posten til en "liten" venninne som har ønsket seg votter av dette slaget.

fredag 16. januar 2009

God Helg


Til alle som titter innom - ha en riktig god helg. Helgens blomster ble tulipaner - faktisk innkjøpt i Moss. Hadde en lite trivelig tur fra Fredrikstad til Asker i formiddag - det var ufyselig glatt - klamret meg til rattet og kjørte ikke fort, og det var det ikke mange andre som gjorde heller!


Frem fra glemselen....

Har litt av hvert liggende som aldri har blitt ferdig - nå har jeg tatt tak i et par votter som bare manglet tommelen. Tok ikke lang tid å få vottene ferdige, så man kan undre seg hvorfor man ikke gjør ting ferdig når man først er i gang.... Nå er de ihvertfall ferdige og veldig gode å ha på - så da er det bare å ta på seg turskoa og ut å prøve været!

lørdag 10. januar 2009

Oppgradering av lysestaker

Litt kjedelige lysestaker? pynt opp med litt "hjertepynt" - fort gjort på symaskinen, sett på en liten knapp, dobbeltsidig tape bak og vips så har man så godt som nye lysestaker!


søndag 4. januar 2009

Keramikkverksted i Vollen

Tenkte jeg skulle vise frem et par av tingene jeg har produsert hos Sylvia i løpet av høsten. Fatet var tenkt som julepresang - men selvfølgelig sprakk det, ikke helt ødelagt, men for mye til å gi bort. Så nå står det her hjemme - og det er jeg egentlig ganske fornøyd med! Likeså med vasen - den skal komme i flere varianter - har opptil flere ideer opp i hodet mitt.



http://bloggurat.net/minblogg/registrere/8612556e7ce086b2d7c533dbe73e00efcbe7069b