søndag 20. mars 2011

Pengepung x 2


Har sydd et par nye pengepunger igjen - greit å bruke opp stoffrester på denne måten, er jo ikke all verdens stoff en trenger. Er litt artig å prøve seg frem med forskjellige stoffer og ulik pynt. Blir litt dårlig med tid til å sy nå om dagen - mye som skjer i løpet av uka, og nå som dagene blir lengre og våren så vidt begynner å krype fram er det jo deilig å bruke tiden i helgene mest mulig utendørs. I dag ble forresten årets først frokost inntatt utendørs - deilig å kjenne at sola varmer og ikke minst se at snøen minker (det går veldig sakte, men det blir litt mindre hver eneste dag!) Jeg gleder med til grønn plen!

søndag 13. mars 2011

Selskapsveske / clutch


Har lenge tenkt å prøve med på denne selskapsvesken. Har en gammel veske fra farmor som sikkert er sydd til en sort drakt i sin tid, er litt annerledes enn denne men samme prinsippet. Min selskapsveske er blitt noe brede enn den opprinnelige og uten "hank". Første veske ut var den i "gull", et lekkert silkestoff jeg har fått av en venninne - med for i mørkerød taft, synes i grunn den ble ganske fin, men når vesken er så godt som ferdig oppdager jeg et lite hull på baksiden, antageligvis jeg som har vært borti med saksa - forferdelig irriterende - grrrr. Den sorte med hvite prikker (gjenbruk - sydd av en gammel bluse) har fått en gull pyntebord dekorert md perler. Sort for.

fredag 4. mars 2011

Toalettmappe til en liten frøken


Ble inspirert av barneputene i rosa og sydde samtidig en liten søt toalettmappe som passet til. Som dere ser er den sydd av diverse rosa (reste) stoffer, og et "prinsessen på erten" motiv. Prinsesse-stoffet kjøpte jeg på Sandivka Veveri for lenge siden, hender de har litt artige ting der. Som prikken over ien har jeg sydd på pong ponger sammen med glidelåsen og foret den med et turkis bomullsstoff.

torsdag 3. mars 2011

Masse flotte naturbilder


Sambon har opprettet hjemmeside for bildene sine, masse FLOTTE bilder å se på. Ta enn titt innom Stigennatur - og nyt. Bildet over er fra Lofoten, og er selvfølgelig "litt"manipulert - men jeg synes det er kjempefint - og vil ha det i glass og ramme på veggen min:)