lørdag 26. februar 2011

Ranunkler - et lite vårtegn


Klarte ikke å dy meg i går - var innom en blomsterbutikk og der sto den - en kjempebukett med Ranunkler i div. farger - og blomster skal man jo ha til helgen! Buketten var STOR, så nå er det VÅR! både på kjøkkent og i stua. I min optimisme kjøpte jeg også frø til tomater, min gartnervirkomhet har ligget nede et par år nå, men kanskje blir drivhuset fylt opp igjen i år - vi får se.

søndag 13. februar 2011

Søte barneputer


Den enslige barneputen har endelig fått selskap. Puten med innfelt sau sydde jeg for lenge siden og syntes den ble kjempesøt, men trengte kanskje litt selskap. Derfor en pute med pong ponger, som var noe ordentlig herk å sy på, og en enkel og grei pute i samme stoff som den innfelt sauen. Puten med innfelt sau og pong ponger er sydd i et deilig kosestoff, godt å ta på! (kjøpt hos Stoff og Stil i sin tid). Forøvrig går symaskinen jevnt og trutt nå, syr opp litt for å sende til england, kommer med noen smakebiter om ikke så alt for lenge.

onsdag 2. februar 2011

Liten pengepung


Som sagt i forrige innlegg er symaskinen kommet i gang igjen, det er verre med fotografen, ting tar tid! Bildene er kanskje ikke av den beste kvalitet, men skal jeg vente på dagslyset, blir det ikke mye nytt på denne bloggen. Denne pengepungen er sydd i et, eller retter sagt to typer silkeaktig stoff, og pyntet med bronsefargede perler. Sydde en del av disse i forskjellige varianter før jul, til og med en til meg selv som blir flittig brukt. Veldig grei å putte i lomma - istedet for en stiv lommebok.