mandag 24. januar 2011

Symaskinen er i gang igjen....


Symaskinen har hatt en liten tørkeperiode den siste måneden, men nå er jeg i gang igjen. Har sydd litt i helgen, blant annet denne sminkepungen. Måtte begynne med noe lettvint for å komme i gang igjen. Jeg har brukt et ganske så robust stripete bomullsstoff sammen med rosestoffet - som jeg har brukt så mange ganger før. Sminkepungen er foret med stripete bomullsstoff. Ellers har jeg sydd en søt liten toalettmappe, tiltenkt en ung dame og en portmone, blir ingen bilder av disse i dag - bildene ble for dårlige, forsøker igjen i dagslys.

tirsdag 18. januar 2011

Flott helg på Veggli


I helgen har vi vært på hyttetur på Veggli, flott skiføre og brukandes vær. Skiene fungerte for en gangs skyld som ski skal fungere, satt i oppoverbakker og gikk helt greit i nedoverbakker. Å gå på ski kommer nok aldri til å bli min favorittsport, men med velsmurte ski og brukbart vær er det helt "all right".

Foruten mye god mat til oss ble også fuglene tilgodesett med med noen "smuler", det dukket opp mange slag, men denne karen her var spesielt artig. (Lavskrike).

mandag 3. januar 2011

Nok en sminkepung


Denne sminkepungen ble sydd lenge før jul og sendt til England for salg der. Stoffet i sminkepungen er kraftig bomull, hjertepynten er i filt og sydd på med sort dekorsøm. Foret er i lilla bomull - og som prikken over ien har jeg tovet en liten kule og festet den til glidelåsen. Og - til slutt - den ble solgt ganske så raskt - kjempemoro:)